Хуманитарни концерт за наше Косово и Метхохију у Липару

Српско село Липар зове вас на хуманитарни концерт у суботу, 25.3.2023. године. Концерт ће се одржати у Дому Културе Липар са почетком од 18ч. Цена карте је 500 динара! Услед немогућности да се концерт одржи у једном другом Војвођанском месту одлучили смо да дан пре одржавања концерта у Сомбору организујемо други у Липару код Врбаса. Тако ћемо у два дана одржати два концерта за наше Косово и Метохију! Приход је такође намењен за Васкршњу акцију у којој ћемо помоћи неколико породица и светиња на Космету.

С обзиром на то да нисмо у могућности да присуствујемо овом концерту, желели смо да дамо наш допринос и тако смо одлучили да уплатимо 700 долара на рачун Фондације као знак подршке организаторима концерта. Као што је већ претходно поменуто, приход је намењен за Васкршњу акцију у којој ћемо помоћи неколико породица и светиња на Космету.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: