Имам брата на Космету!

Поштовани донатори, чланови и пријатељи,

Добротворна организација "Делије Милвоки" прикупила је 4,382 долара поводом акције "Имам брата на Космету" за помоћ породицама и угроженима на подручју Метохије. Боримо се на овај начин за своју културну баштину и опстанак Србије на просторима који јој вековно припадају!

Извештај за акцију "Имам брата на Космету"

"Имам брата на Космету" сигурно је акција са најсмисленијим називом од свих које смо спроводили ових година. Суштина сваке наше акције на КиМ могла би се дефинисати том паролом - Имам брата (сестру) на Космету! Подсећамо да смо током 2018. и 2019. године започели и реализовали пројекат помоћи 12 породица у Метохији са укупним износом од 10.030 евра. Делије из Милвокија су ову акцију помогли са 4.382 долара. Све смо реализовали у сарадњи са братством манастира Високи Дечани које се свесрдно труди око српског живља који је упркос свему и даље настањен у Метохији. Пред нама су већ започети пројекти попут изградње конака у Брњаку, а у наредном периоду ће бити и још неколико нових. Пошаљите смс на 1817 или уплатите прилог на динарски или девизни рачун фондације Делије, или на пејпал. Не дамо Космет.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: