Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо прикупили 14.491,54 америчких долара у 2023. години. Путем месечних донација које смо редовно уплаћивали сваког првог у месецу на рачун фондације Делије, успели смо да дамо свој допринос у борби за опстанак српског народа и наших светиња на Косову и Метохији. Поред месечних донација узели смо учешће и у петој Божићне акције у Републици Српској. С саборцима из Онтрарија обрадовали смо српску дечицу са пакетићима за божићне и новогодишње празнике. И Васкрс смо обележили пригодним хуманитарним активностима, тако што смо са браћом из унутрашњости помогли неколико породица и светиња на Косову и Метохији. Крајем године обезбедили смо два тримера за Цркву Светог Преображења у Пасјану и уплатили смо новац за уградњу грејања за породицу Радовановић из Ораховца.

Жеља нам је да значајно повећамо број редовних месечних донатора. Стога, придружите се све већем броју наших редовних месечних донатора да бисмо заједно остварили тај циљ!

Нема предаје!

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: