Уплаћен Новац За Цркву Светог Николе у Приштини

Овом приликом, овако јавно, желимо изразити велику захвалност нашој браћи преко пута Горњег језера. Наиме, на наш рачун пребацили су 1.506,24 америчких долара за куповину шпорета на дрва, електричног шпорета и фрижидера за храм Светог Николе. Поред браће из Онтарија, имали смо велику подршку и помоћ од стране наших донатора који су пружили поверење и подршку у нашем заједничком добротворном раду. Хвала вам, добри људи, што сте нам саборци у овој борби.

У склопу ове акције укупно је прикупљено 3.426,24 долара, дакле знатно више од очекиваног. С обзиром на то, намера је да се одређени новчани износ преусмери за израду мозаика на олтарској прегради у Храму Светог Архангела Гаврила.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
За Ораховац и Пасјане

Захваљујући новцу прикупљеном од месчних донација, успели смо да испратимо две веома драге и важне хуманитарне акције...

Опширније...
Извештај са Васкршње акције- Српска дијаспора

Село Севце, подно Шар Планине. У неким другим околностима место за живот као из бајке. Окружено високим врховима Шаре...

Опширније...

Све Категорије: