Школски прибор за нашу децу са Космета

Прекоокеански корпус Делија предводи нашу дијаспору када је у питању хуманитарно деловање! Убедљиво највећа подршка свим пројектима које радимо као Фондација Делије, кад су у питању Делије из дијаспоре, стиже из Онтарија, Милвокија и Чикага. Овога пута су сами изнели акцију на сопствену иницијативу и сакупили 6.250 евра за куповину школског прибора за децу на Косову и Метохији!

Акција ће бити спроведена у сарадњи са организацијом Сви за Космет и Мајка Девет Југовића. Више о самој акцији биће речи након реализације коју очекујемо крајем септембра... На фотографији су дечица наших Делија која су и сама желела да се укључе у помоћ њиховој браћи и сестрицама у срцу њихове отаџбине. Србија је вечна док су јој деца верна!

Фондација Делије:

Недавно смо писали да је Прекоокеански корпус Делија самоиницијативно прикупио велика новчана средства (6.250 евра) за акцију куповине школског прибора за нашу децу са Космета. Протеклих дана је реализована ова велика и веома успешна акција коју је спровела организација Сви за Космет уз помоћ Мајке девет Југовића. Подељено је 1.050 ранчева пуних школског прибора у 44 места на Косову и Метохији и 4 места у Старој Србији - Македонији. Вредност читаве акције премашила је 3.400.000 динара, од чега је 737.500 прилог наше фондације. Али то је само вредност исказана у новцу. Права вредност ове акције не може да се измери у тим категоријама. Ова деца су разлог зашто бисмо морали увек да се одазовемо помоћи Космету, они су једини преостали чувари наше земље. Људи се одричу Космета а нису свесни да се тиме најпре одричу ове деце. Ако заборавимо косовску дечицу, нека и нас заборави Господ и нека нестанемо са лица земље јер онда и не заслужујемо да постојимо.

У Старој Србији - Македонији:
Секирци, Кошино, Лажани и Дебреште

На Косову и Метохији подељено у:
Понеш, Клокот, Витина, Кметовце, Стрезовце, Босце, Кормињане, Бушинце, Ајновце, Беривојце, Прековце, Ораховац, Велика Хоча, Угљаре, Кузмин, Доморовце, Ранилуг, Кршљанци, Станишор, Рабовце, Шилово, Кусце, Рајановце, Одевце, Дрен, Томанце, Ропотово, Кололеч, Пасјане, Паралово, Братиновце, Коретиште, Ново Брдо, Грачаница, Бинач, Скуланево, Прилужје, Црквена Водица, Доња Брњица, Осојане, Жач, Суво Грло, Црколез, Бање

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: