Помоћ породици Весне Томовић

За породицу Томовић на Косову и Метохији уплатили смо 6,101.03 долара на рачун Фондације Делије за изградњу куће овој породици. Још један велики корак ка реализацији овог пројекта. Велико ХВАЛА свим донаторима који су учествовали и помогли. Захваљујући великом броју ваших донација, значајно смо премашили наш циљ. Заједно чувамо оно што је наше!

28. август 2019

Започети су радови у Доњем Крњину! Одлична вест стиже са Космета од епархијске добротворне организације Мајка девет Југовића, која води реализацију овог пројекта... Надајмо се да ће радови бити окончани пре зиме, зато је важно да се настави са скупљањем преосталих средстава! Недавно смо добили 6.101 долар од браће из Милвокија за овај пројекат! Идемо даље...

6. новембар 2019

Кућа у Доњем Крњину напредује! Надамо се да ће дечица зиму дочекати у новом дому! Нема предаје...

23. март 2020

Кућа породице Томовић у Доњем Крњину је готова! Напокон су завршени и последњи радови на кући и сада се само чека куповина покућства да би се троје малих Томовића са мајком напокон уселило у свој нови дом... И за ту потребу је сакупљен новац али због новонастале ситуације куповина покућства а самим тим и усељење се одлаже док не прође ванредно стање.
Посебну захвалност упућујемо брату Игору Грбићу који је за акцију изградње куће издвојио 6.500 евра! Нека њему као и свима осталима који су учествовали у овој акцији Бог узврати за доброчинство, јер је породица Томовић изузетно сиромашна и без помоћи не би могли ни да сањају да изађу из своје старе, трошне и дотрајале куће. Нема предаје, идемо даље!

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: