Укупан профит са концерта на Палићу преко 7.000 евра!

Након што су пристигле све донације дошли смо до укупне суме од 7.200 евра, колико смо приходовали након што се одбију сви трошкови око организације концерта. Оно што је још важније од тога јесу утисци мештана и свих нас који смо били тамо.

Ово је наш први хуманитарни концерт на територији Војводине, али не и последњи. Већ неколико градова јавило нам се са идејом да организује нешто слично па се надамо да ћемо у скорије време најавити концерт и на другим локацијама.

Сав профит биће искоришћен за куповину куће у Ораховцу. Преговори су у току и надамо се да ћемо кроз пар дана имати све информације везане за цену и коначан договор око куповине.

Захваљујемо се свима који су својим доприносом помогли организацији концерта, спонзорима на својим донацијама као и свим посетиоцима који су својим прилозима помогли да се прикупи довољна количина новца за куповину куће и који су исто тако својим присуством учинили да Летња позорница буде пуна.

Наша организација Делије Милвоки је донирала 1.010 долара.

Нема предаје!

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: