Васкршња Акција 2022

Завршено је прикупљање прилога и за овогодишњу Васкршњу акцију. У склопу ове хуманитарне акције укупно је прикупљено 2.558 америчких долара. Хвала браћи и сестарама који преко нас пружају помоћ угроженим светињама, установама и породицама на Косову и Метохији. Христос Васкрсе!

“Током марта месеца у два наврата посетили смо наш народ и светиње на Косову и Метохије како бисмо обишли све оне којима смо у претходном периоду помагали, и како бисмо се припремили за предстојећу Васкршњу акцију. Том приликом обишли смо неколико села у околини Призрена и одабрали 6 различитих породица којима планирамо да обезбедимо кућне апарате и намештај. Затим, Манастир Дечани је препоручио породицу из Гораждевца којима планирамо да обезбедимо половни мотокултиватор, као и велику породицу из околине Обилића којима ћемо пробати да прибавимо потребан део за машину помоћу које обрађују земљу. Поред тога, новцем који прикупимо у акцији планирамо да помогнемо и једном манастиру, цркви у Пасјану, школи у Црколезу. На посебном месту истичемо и акцију за Народне кухиње на Косову и Метохији у којој планирамо да помогнемо проширење фарме свиња због све већег броја корисника, а тиме и потражње за месом.” - текст преузет са сајта www.fondacijadelije.org

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Извештај за 2023. годину!

Помаже Бог драги пријатељи и донатори. Захваљујући вашој огромној подршци, поверењу и новчаним прилозима укупно смо...

Опширније...
Хуманитарни концерт у Милвокију

23. децембра у Културном центру у Милвокију организован је хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метхохије...

Опширније...

Све Категорије: