Васкршња Акција 2022

Завршено је прикупљање прилога и за овогодишњу Васкршњу акцију. У склопу ове хуманитарне акције укупно је прикупљено 2.558 америчких долара. Хвала браћи и сестарама који преко нас пружају помоћ угроженим светињама, установама и породицама на Косову и Метохији. Христос Васкрсе!

“Током марта месеца у два наврата посетили смо наш народ и светиње на Косову и Метохије како бисмо обишли све оне којима смо у претходном периоду помагали, и како бисмо се припремили за предстојећу Васкршњу акцију. Том приликом обишли смо неколико села у околини Призрена и одабрали 6 различитих породица којима планирамо да обезбедимо кућне апарате и намештај. Затим, Манастир Дечани је препоручио породицу из Гораждевца којима планирамо да обезбедимо половни мотокултиватор, као и велику породицу из околине Обилића којима ћемо пробати да прибавимо потребан део за машину помоћу које обрађују земљу. Поред тога, новцем који прикупимо у акцији планирамо да помогнемо и једном манастиру, цркви у Пасјану, школи у Црколезу. На посебном месту истичемо и акцију за Народне кухиње на Косову и Метохији у којој планирамо да помогнемо проширење фарме свиња због све већег броја корисника, а тиме и потражње за месом.” - текст преузет са сајта www.fondacijadelije.org

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Укупан профит са концерта на Палићу преко 7.000 евра!

Након што су пристигле све донације дошли смо до укупне суме од 7.200 евра, колико смо приходовали након што се одбију..

Опширније...
Друга велика Васкршња акција Делија!

Другу годину заредом организовали смо Васкршњу акцију у којој су учествовали градови и региони ван Београда, а као и...

Опширније...

Све Категорије: