Васкршња акција - Хоча, две породице

У склопу Васкршње акције Добротворна организације Делије Милвоки заједно са браћом из Онтарија и Северне Србије приложили смо 5.860 евра и 300 долара за две породице - Лукић и Гогић из Хоче. Наша организација је донирала 2.640 долара (2.042 евра) за замену крова породице Лукић и за изградњу куће породице Гогић. Све индивидуалне донације можете наћи на страници за донаторе.

Иако су учествовали у организацији и спровођењу других акција на Космету, момци из Ваљева и Петровграда подржали су и ову акцију и донирали укупно 470 евра. Па је тако за замену крова породице Лукић дато 4.330 евра и 300 долара, док је за потребе породице Гогић и изградњу куће припремљено 2.000 евра.

У име Фондације Делије и наше организације, свима који су узели учешће у овој акцији упућујемо велико хвала, желимо свако добро.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
Укупан профит са концерта на Палићу преко 7.000 евра!

Након што су пристигле све донације дошли смо до укупне суме од 7.200 евра, колико смо приходовали након што се одбију..

Опширније...
Друга велика Васкршња акција Делија!

Другу годину заредом организовали смо Васкршњу акцију у којој су учествовали градови и региони ван Београда, а као и...

Опширније...

Све Категорије: