Васкршња акција - Хоча, две породице

У склопу Васкршње акције Добротворна организације Делије Милвоки заједно са браћом из Онтарија и Северне Србије приложили смо 5.860 евра и 300 долара за две породице - Лукић и Гогић из Хоче. Наша организација је донирала 2.640 долара (2.042 евра) за замену крова породице Лукић и за изградњу куће породице Гогић. Све индивидуалне донације можете наћи на страници за донаторе.

Иако су учествовали у организацији и спровођењу других акција на Космету, момци из Ваљева и Петровграда подржали су и ову акцију и донирали укупно 470 евра. Па је тако за замену крова породице Лукић дато 4.330 евра и 300 долара, док је за потребе породице Гогић и изградњу куће припремљено 2.000 евра.

У име Фондације Делије и наше организације, свима који су узели учешће у овој акцији упућујемо велико хвала, желимо свако добро.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Извештаји
За Ораховац и Пасјане

Захваљујући новцу прикупљеном од месчних донација, успели смо да испратимо две веома драге и важне хуманитарне акције...

Опширније...
Извештај са Васкршње акције- Српска дијаспора

Село Севце, подно Шар Планине. У неким другим околностима место за живот као из бајке. Окружено високим врховима Шаре...

Опширније...

Све Категорије: