Хоча, две породице.

Добротворна организација “Делије Милвоки” у сарадњи са браћом из Онтарија и Северне Србије, одлучила је да уочи овогодишње прославе Васкрса покрене акцију прикупљања добровољних прилога за две породице из Велике Хоче на Косову и Метохији.

Златко Гогић, отац двоје деце. Живи са женом и братом и његовом породицом у малој кући коју су им пре десетак година саградили. Добио је грађевински материјал од општине и сад хоће да преуреди кућу изнад ове у којој живе (више личи на шупу него на место за живот). Значио би му новац да плати раднике. С обзиром да обазриво дајемо кеш распитали смо се и нашли људе који би водили рачуна и плаћали раднике. У смислу дали бисмо сигурној особи новац и он би даље располагао и плаћао раднике, водио рачуна да све буде како треба.

Ива Лукић. Живи са мужем, сином и мужевљевом болесном сестром. Купатило очајно, цело црно од влаге. Кров још гори, на тавану је на сваком ћошку шерпа или корито да скупља воду. Питање је времена кад ће се урушити неки део. Породици је потребна помоћ у виду сређивања крова.

За ове две акције потребно је 5,000 евра и подухвата нови кров за породицу Лукић и плаћање радника за доградњу и санацију породичне куће Гогића.

Новчана средства за овај пројекат су успешно прикупљена. Хвала свим донаторима!

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Пројекти
Хуманитарни концерт „За наш Ораховац"

У недељу, дана 04.09.2022. године у 20 часова одржаће се хуманитарни концерт „За наш Ораховац“ који организује Фонда...

Опширније...
Васкршњa акцијa

Прошле године Васкршњу акцију покренула је унутрашњост и учествовали су момци из Северне Србије заједно са браћом...

Опширније...

Све Категорије: