Васкршња акција 2023

ОСВОЈИ ЗВЕЗДИН ДРЕС❗️

Трећу годину заредом момци из унутрашњости организују Васкршњу акцију у којој планирају да помогну неколико породица и светиња на Косову и Метохији. Већ је одржано неколико хуманитарних догађаја како што су концерти у Липару и Сомбору, затим хуманитарни турнири широм Србије, а очекујемо још неколико хуманитарних дружења до краја акције.

Свој допринос овој акцији дала је и наша добротворна организација “Делије Милвоки”, са донацијом од 700 америчких долара поводом концерта који је одржан у Липару. За тај допринос су заслужни наши редовни месечни донатори.

Овим путем позивамо и остале пријатеље и донаторе наше организације да се сходно својим могућностима укључе у ову акцију.

Сваком појединачном донацијом улазите у конкуренцију да освојите Звездин дрес. Стога вас позивамо да помогнете, донирате и на тај начин остварите могућност да добијете на поклон Звездин дрес. Добитник ће бити насумично изабран, по завршетку ацкије.

Ове године планирали смо да помогнемо породицу Цумпаловић из Севца (пвц столарија од 2.600 евра), породицу Пирић из Врбовца (покућство од 2.680 евра), породицу Ђорђевић из Доњег Коримињана (грађевински материјал од неколико хиљада евра), породицу Митровић из Бинача (изолација за кућу од 1.250 евра), породицу Вуковић из Косовске Митровице са 11 деце (трактор од око 10.000 евра), породицу Станковић из Косовске Митровице са 7 деце (реновирање куће од око 20.000 евра), породице Нојић, Серафимовић и Атанасковић из Пајсана са по 1.000 евра, манастир Брњак (изградња црквене продавнице од неколико хиљада евра), Црква Усековања главе Јована Крститеља у Пећи ( грејање у конаку од 2.400 евра), Саша Антић из Ораховца (кревет и сточић од пар стотина евра).

Уколико преостане средстава имамо на уму неколико акција које бисмо даље покрили.

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Пројекти
Васкршња акција 2023

Трећу годину заредом момци из унутрашњости организују Васкршњу акцију у којој планирају да помогну…

Опширније...
Хуманитарни концерт „За наш Ораховац"

У недељу, дана 04.09.2022. године у 20 часова одржаће се хуманитарни концерт „За наш Ораховац“ који организује Фонда...

Опширније...

Све Категорије: