Хуманитарни концерт „За наш Ораховац"

У недељу, дана 04.09.2022. године у 20 часова одржаће се хуманитарни концерт „За наш Ораховац“ који организује Фондација Делије у сарадњи са Српским културним центром Свети Сава, уз подршку Града Суботице и Д.О.О. "Парк Палић".

Концерт ће се одржати на Летњој позорници на Палићу, и на њему ће наступити ансамбл Косовски божури, Павлина Радовановић из Ораховца, Бранка Зечевић из Подгорице, Дечији хор Српских православних појаца из Суботице и Хор Српског културног центра Свети Сава из Суботице.

Сав приход од концерта биће усмерен на куповину куће на простору Метохије, са жељом да на тај начин спречимо да један део српске имовине буде отуђен, као и да кућу наменимо некој од породица које на Космету немају решено стамбено питање.

Карте ће се продавати по цени од 500 динара и моћи ће да се купе у Суботици у СКЦ „Свети Сава“ сваког дана од 10 до 14 часова.

Дођите да уживамо уз традиционалне и изворне песме и да покажемо да север Србије није заборавио свој народ у јужној покрајини.

Нема предаје!

Уколико нисте у могућности да присуствујете концерту „За наш Ораховац“, вашу донацију можете послати путем пејпала:

Уплати било који износ путем пејпала
Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Пројекти
Васкршња акција 2023

Трећу годину заредом момци из унутрашњости организују Васкршњу акцију у којој планирају да помогну…

Опширније...
Хуманитарни концерт „За наш Ораховац"

У недељу, дана 04.09.2022. године у 20 часова одржаће се хуманитарни концерт „За наш Ораховац“ који организује Фонда...

Опширније...

Све Категорије: