Мозаици за Манастир Драганац

Задужбина кнеза Лазара налази се код Гњилана у Косовском Поморављу. У неколико наврата Фондација Делије је помогла обнову овог манастира и учествовала у изградњи монашког конака и куповини столарије за конак, и неколико других акција. Сада смо замољени да се укључимо у акцију прикупљања новца за израду два мозаика на олтарској прегради у Храму Светог Архангела Гаврила.

Као што смо већ истакли у претходној акцији, преусмерили смо 1.700 евра за израду мозаика на олтарској прегради у Храму Светог Архангела Гаврила. Напомињемо да израда целокупног мозаика коштаће 4.800 евра, а Фондација Делије је већ уплатили половину потребног новца. Наиме, идеја је да се комплетно замени иконостас и да се на новом поставе мозаици посвећени Господу Исусу Христу и Богородици. Како бисмо успешно окончали прикупљање новчаних средстава за израду поменузих мозаика, потребно нам је још 2.400 евра (око 2.720 долара). Стога, позивамо све људе добре воље да се прикључе акцији и помогну.

Новчана средства за овај пројекат су успешно прикупљена. Хвала свим донаторима!

Нема додатних детаља

Уплата донација

Подржите пројекте Добротворне Организације Делије Милвоки и Фондације Делије на Косову и Метохији. Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Фондације Делије у оквиру нашег следећег пројекта.

Донирајте!

За додатне информације у вези донирања, можете да нам се обратите на: delijemilvoki@gmail.com

Из категорије:

Пројекти
Васкршња акција 2023

Трећу годину заредом момци из унутрашњости организују Васкршњу акцију у којој планирају да помогну…

Опширније...
Хуманитарни концерт „За наш Ораховац"

У недељу, дана 04.09.2022. године у 20 часова одржаће се хуманитарни концерт „За наш Ораховац“ који организује Фонда...

Опширније...

Све Категорије: